welcome to hawaii paradise
a place for girls


 
KazaloPortalPomoč pogostih vprašanjSeznam članovRegistriraj sePrijava

pravila ,
adminka
adminka
madeleine


madeleine

× število prispevkov : 2306
× piškotki : 890916
× tukaj se že od : 28/06/2011
× rojstni dan : 17/09/1999
× starost : 19
× pravo ime : urška
× razred/letnik : 1. letnik
Female

Sob Okt 05, 2013 1:51 am

pravila
REGISTRACIJA. na forum se registrirate z imenom in priimkom, ki bosta predstavljala vaš lik. ime in priimek naj bosta napisana z malimi črkami, ponavljam: male črke. bodite izvirni pri imenu, prilagajajte se času dogajanja (ker kakšna jessica tukaj ne bo ravno prišla v poštev..).

USTVARJANJE LIKA. vaš lik prilagajajte k času dogajanja. naj bo izviren, in opozarjam in opominjam vas, da nihče ni popoln. na vsakemu se najde slabost, pa tudi če ni tako razvidna. tako da - ne pretiravajte s popolnostjo, okay? izgled lika naj predstavlja neka slavna oseba, katere slike naj bodo prav tako bolj kot ne primerne za ta čas - nobenih disneyev, darkerjev in podobno. za opis lika potrebujete le opisni obrazec, ki ga najdete v temu namenjeni temi.

PISANJE. verjamem, da vsi izkušeni pisci poznajo pravila pisanja, vendar jih za vsak slučaj ponovimo. pišemo v tretji osebi ednine, v knjižni slovenščini. dovoljene so narečne besede, vendar manj poznane, prosim, da razložite :p. dovoljeno je preklinjanje, seks, tudi alkohol, v tistem času pa droge ravno niso preveč omenjene, tako da tiste pustimo zadaj. spodnja meja prispevkov je 250 besed - prosimo, če se je držite. hvala v naprej. kar vaš lik govori, naj bo v prvi osebi ednine (you don't say?), to besedilo pa naj prav tako izstopa iz navadnega. priporočeno je, da ga obarvate, odebelite, seveda pa naj bo to besedilo opremljeno z narekovaji. kar lik misli, pišemo s poševno pisavo, vseeno pa je, ali bodo začetki stavkov napisani z velikimi ali malimi črkami.

OSTALO. avatarji naj bodo mer 150x200, drugih ne sprejemamo. podpisi naj ne bodo predolgi, lahko vsebujejo kakšno sliko, napis, vendar ne preveč vsega. če imate veliko željo po pisanem, uporabite spoiler ali kakšne kode. danes je tega že veliko. za plot page, pisanje po forumu itd., se lahko uporabljajo kode. oglaševanje je možno le v temu namenjeni temi - če želite forum oglaševati, mi pišite na zasebno sporočilo. mislim, da je to vse, za več pa vprašajte.

imamo pravico do spreminjanja in dopolnjevanja pravil.
Nazaj na vrh Go down
http://hawaiiparadise.slovenianforum.com

pravila ,

Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: broken bottles under children's feet; :: reads and rules-