welcome to hawaii paradise
a place for girls


 
KazaloPortalPomoč pogostih vprašanjSeznam članovRegistriraj sePrijava

pravila
adminka
adminka
madeleine


madeleine

× število prispevkov : 2306
× piškotki : 890916
× tukaj se že od : 28/06/2011
× rojstni dan : 17/09/1999
× starost : 19
× pravo ime : urška
× razred/letnik : 1. letnik
Female

Sre Feb 26, 2014 2:32 am

PRAVILA

REGISTRACIJA. na forum se registrirate z nekim vzdevkom, ki vam je všeč (evica13, ŁiNa itd.). uporabljate lahko majhne in velike črke, seveda pa naj ime ne bo predolgo. bodite izvirni pri imenu, po možnosti naj se ne ponavljajo.

PISANJE PO FORUMU IN OBNAŠANJE. po forumu ne pišemo zaporednih prispevkov in si teh prav tako ne na veliko nabiramo v igrah. na voljo imate premnogo debatnih tem, katere pokomentirate in z drugimi člani podebatirate o neki temi. ne dovolimo zelo kratkih prispevkov, npr. ena beseda+smeško. nekoliko bolj se razpišite; seveda, so izjema igre.
kako se obnašamo do ostalih članov? naši medsebojni odnosi naj bodo dobri, med sabo si zaupajmo. se ne žalimo.

OSTALO. avatarji naj bodo mer 150x200, 100x100 ali podobnih mer, vsekakor pa naj ne bodo preveliki. podpisi naj ne bodo predolgi, lahko vsebujejo kakšno sliko, napis, vendar ne preveč vsega. če imate veliko željo po pisanem, uporabite spoiler ali kakšne kode, danes je tega že veliko. za pisanje po forumu itd., se lahko uporabljajo kode. oglaševanje je možno le v temu namenjeni temi - če želite forum oglaševati, mi pišite na zasebno sporočilo. mislim, da je to vse, za več pa vprašajte. vire v teme ne pripisujemo, temveč bo temu namenjena tema, kjer bo točno pisalo, iz katerih strani pridobivamo prispevke!

imamo pravico do spreminjanja in dopolnjevanja pravil.
Nazaj na vrh Go down
http://hawaiiparadise.slovenianforum.com

pravila

Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: Whisper words of wisdom :: info-