welcome to hawaii paradise
a place for girls


 
KazaloPortalPomoč pogostih vprašanjSeznam članovRegistriraj sePrijava

skupine ,
i'm getting closer
i'm getting closer
OH MY CLEGANE !


OH MY CLEGANE !

× število prispevkov : 253
× piškotki : 73007
× tukaj se že od : 26/05/2013
× rojstni dan : 03/03/1999
× starost : 19
× pravo ime : lauren cohan
× razred/letnik : warrior
Female

Ned Okt 13, 2013 6:10 am

skupine,
ljudje ki so preživeli vojno so svojo skupnost razdelili v skupine. vsak njihov član točno ve kje je njegovo mesto, kaj so njegove naloge. saka skupina ima svoje stopnje - ranke. z misijami ki se bodo opravljale [url=link!]tukaj[/url] lahko svoj rank povišate, s tem pa liku dvignete družbeni status.

PEACEKEEPERS.
kljub temu da je vojne uradno konec se nemiri med narodi še niso popolnoma umirili. evropejci in afričani so tako sovražno nastrojeni do američanom in azijcem, kar pa pogosto kali mir v azilu. neke vrste policisti skrbijo za preprečevanje kakršnekoli nestrpnosti med ljudmi - in pri tem jim je dovoljena uporaba katerihkoli sredstev. od pazniškega dela v priporu lahko peacekeeper napreduje do elite: so-šefov, desnih rok šerifa.
stopnje: prison warden ➡ street controller ➡ officer ➡ sergenat ➡ co-chief

SURVIVALS.
hrana in voda sta poleg zombijev največja skrb in težava preživelih ljudi. survivals, kot so jih poimenovali, skrbijo za to da je mesto vedno preskrbljeno s tema dobrinami. spretnost, potrpežljiost, odgovornost, hitrost - vse to oni morajo imeti. ker kakšnikoli zvoki privabljajo zombije lovijo s hladnim orožjem, aka lok, bodala, noži, kopija. in če se zombiji vseeno prikažejo? survivalsi vsekakor znajo bežati. od nabiralcov zelišč napredujejo do nadzornikov iskanj.
stopnje: herb seeker ➡ plants seeker ➡ water seeker ➡ meat seeker ➡ search supervizor

WARRIORS.
teorija preživelih je, da morajo biti zombiji preprosto iztrebljeni z namenom, da normalni ljudje dobijo nazaj svoj življenjski prostor. to umazano delo opravljajo bojevniki, ki organizirajo misije in napade nad retardirana človeška bitja. le-te so vedno natančno premišljene ter popolno izvedene, a kljub temu je večje število žrtev po navadi na njihovi strani. od novinca med njihovimi vrstami (latinsko novos) vse do so-šefa.
stopnje: novos ➡ occisor ➡ educati ➡ experti ➡ dux

LOCALS.
docrots. zdravniki so očitno nujno potrebni za družbo, ki trpi posledice in nezaželjene učinke nepreizkušenih kemikalij. ker na azilu ni univerz, se znaje prenaša preprosto iz roda v rod, starejši ga posredujejo maljšim - zato so se ustvarile stopnje izobraženosti zdravnikov.
stopnje: student ➡ apprentice ➡ universal ➡ specialist ➡ senior doctor
scientists. boj proti zombijem se ne bije samo na drugi strani berlinskega zidu. znanstveniki v azilu razvijajo protistrupe, patentirajo izume za lažje preživetje, in najpomembneje: za survivalse izdejujejo vedno bolj tiho orožje, za warriorse vedno bolj smrtonosno.
stopnje: student ➡ apprentice ➡ helper ➡ improver ➡ innovator
možna je tudi prijava z likom ki opravlja nek drug poklic, le da v tem primeru nimate stopenj in ste posledično brez stanja na družbeni lestvici.
Nazaj na vrh Go down

skupine ,

Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: broken bottles under children's feet; :: reads and rules-