welcome to hawaii paradise
a place for girls


 
KazaloPortalPomoč pogostih vprašanjSeznam članovRegistriraj sePrijava

potka na levi
adminka
adminka
madeleine


madeleine

× število prispevkov : 2306
× piškotki : 890916
× tukaj se že od : 28/06/2011
× rojstni dan : 17/09/1999
× starost : 19
× pravo ime : urška
× razred/letnik : 1. letnik
Female

Sob Maj 04, 2013 3:34 am


.........................................

Here's what we do, all of us
We come and we go
And the time in between is precious
Nazaj na vrh Go down
http://hawaiiparadise.slovenianforum.com
Gost
Anonymous


Gost


Pon Maj 27, 2013 2:34 am


No, super. Eden izmed redkih sončnih dni v londonu. si je mislil daniel in se skobacal iz kavča v stanovanju. Nadel si je sončna očala, ter dolge rokave je zamenjal za kratke. Vzel si je še slušalke in se odpravil. Šel je proti plaži saj ga tam ni bilo ravno veliko, amapk to je hotel spremeniti. Medtem k oje hodil oz. bolj tekel je imel v ušesih slušalke. ko je prispel do potke se je upočasnil in začel normalno hodit. Naenrkat pa je začutil oz. vedel da nekdo hodi nekje blizu njega, in ker se mu ni dalo ravno samemu hoditi po plaži je pogledal nazaj, kdo bi lahko to bil. Lissa?!? je takoj ugtovil, ko je pogledal nazaj in nekak upal, da ga ni opazila
Nazaj na vrh Go down
i'm getting closer
i'm getting closer
OH MY CLEGANE !


OH MY CLEGANE !

× število prispevkov : 253
× piškotki : 73007
× tukaj se že od : 26/05/2013
× rojstni dan : 03/03/1999
× starost : 19
× pravo ime : lauren cohan
× razred/letnik : warrior
Female

Pon Maj 27, 2013 3:18 am


DAN&LISS

izkoristi stvari, ki pridejo same od sebe. to je bil tako rekoč lissin moto, ki ga je pridno izpolnjevala: tudi takrat, ko je london, ečno mesto dežja, končno obsijalo sonce. zdelo se ji je kot da bi bil to čudež, pravi diamant med semi deževnimi tedni, ki jih je preživela v tem sivem mestecu. sivem? ne popolnoma. v njem so obstajali tudi taki čudoviti kraji kot je bila plaža: in ravno tja se je odpravila plavolaska, ko se je želela naužiti malo sončne svetlobe. ko je njena poletna obleka plapolala v lahnem vetru ki je prihajal iz morja in so se njene bose noge pogrezale v peščeno obalo, pa se je vse skupaj sesulo. pred sabo je zagledala osebo, ki se je resnično ni želela videti... pa vendar je bila tam, in sedaj ga resnično ni mogla več ignorirati. ne, saj jo je videl. ko ga je nevede dohitela, se ji je zdelo kot da preprosto ne more hoditi hitreje kot on, da ga ne more prehiteti. in zato se je odločila da se bo obnašala kakor da se med njima ni zgodilo nič, čeprav si je želela da bi bilo temu res tako. "hej, wood," je rekla namesto pozdraa.
we're collecting the dust
Nazaj na vrh Go down
Gost
Anonymous


Gost


Pon Maj 27, 2013 3:29 am


V ušesih je imel slušalke, ampak jo je daniel kljub temu slišal ko je poklicala njegovo ime, no bolj priimek. Obrnil se je nazaj, ter si jo malce boljše ogledal kot prej, ko jo je le za sekundo pogledal. ''hej, liss. '' ji je odvrnil, čeprav je vedel, da ga prej ni pozdravila ampak ga samo poklicala. Slušalke si je pospravil v žep hlač. Prav tako tudi telefon, in jo pogledal. ''Kaj pa ti tukaj ? '' jo je vprašal. ''Nisem si mislil, da te bom srečal prav tukaj.. '' je še dodal in malo skomignil z rameni.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Anonymous


Gost


Čet Maj 30, 2013 1:44 am


ta dan ni vedela, kaj bi sama sabo pa se je le nekako odločila, da gre sem, na plažo. kar tako, sama, saj vsi drugi so bili zasedeni. sprehajala se je po plaži, veter ji je pihal v lase, morje je šumljalo in sonce je grelo njeno kožo. gledala je svoj telefon, nato pa se skoraj zaletela v rjavolasca. "opa, oprosti," je rekla in nato opazila, da je ta rjavolasec daniel. zraven je bila lissa. v glavi so se ji hitro preigrali filmčki iz srednje šole, vsi prepiri med lisso in emmo ter vse stvari, ki sta jih z danielom počela. "daniel?" je presenečeno rekla, za lisso se niti zmenila ni. "vau, si pa še zmeraj tako postaven kot v srednji šoli," se je zahihitala in na hitro pogledala k lissi, da bi vidila njeno reakcijo. da, še vedno je bila tako tekmovalna z njo, četudi je že dolgo časa od srednje šole.
Nazaj na vrh Go downSponsored contentNazaj na vrh Go down

potka na levi

Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: sea side,-