welcome to hawaii paradise
a place for girls


 
KazaloPortalPomoč pogostih vprašanjSeznam članovRegistriraj sePrijava

razgledna točka
adminka
adminka
madeleine


madeleine

× število prispevkov : 2306
× piškotki : 890916
× tukaj se že od : 28/06/2011
× rojstni dan : 17/09/1999
× starost : 19
× pravo ime : urška
× razred/letnik : 1. letnik
Female

Sob Maj 04, 2013 3:30 am


.........................................

Here's what we do, all of us
We come and we go
And the time in between is precious
Nazaj na vrh Go down
http://hawaiiparadise.slovenianforum.com
Gost
Anonymous


Gost


Pet Maj 31, 2013 4:14 am
And everytime I try to be myself,

328 words ₪ / ₪ samantha ₪ / ₪ hope it's okay.
it comes out wrong like a cry
vrnitev v london zanjo ni bila lahka. dan in noč je zbirala pogum, da še enkrat zapusti ljudi, ki jih ima rada -to so bili zdajšnji ameriški prijatleji- in se vrne v staro življenje. k družini, ki je ni videla že najmanj 3 leta. k prijateljem, ki jim ni povedala za svoj odhod. nikomur ni. niti sestrama ali bratu. preprosto izginila je. nekega jutra je ni bilo več. ni želela razmišljati o reakcijah ljudi, ki jih je zapustila, na to kako bodo odreagirali na njeno izginotje. ni si zalsužila da bi jo pogrešali. še vedno je na sebi čutila njegove dotike. ko jo je onečastil in ponižal. fant, ki ga je ljubila. zatorej ni bilo čudno, da je pred ljudmi zdaj potresala hladne komentarje namesto priljudnih nasmehov. stara tyra je ostala v preteklosti. ostala je samo še nova. veliko bolj samozavestna in hladna.

ampak vrnila se je. spet ni nikomur povedala. smao čakala je da se bo zgodilo. da bo mimo prikorakal nekdo, ki jo je poznal. ki jo je tudi izgubil. stala je na enem svojih najljubših kotičkov. smešno da se je po treh letih še vedno spomnila vsake najmanjše pedi mesta, ki sta jo kot majhna otroka raziskala z bratom. razgled na morje od tu je bil neprecenljiv in v tem času ni bilo ne slišati, ne videti nikogar. v užitku je zaprla oči in se prepustila vetriču, ki je v njene nosnice zanesel slane vonjave. potem pa so se deske na podu, na katerem je stala, zamajale in tyra se je sunkovito, a še vedno elegantno obrnila na petah in se zazrla v svetlolasko, ki je sprva ni opazila. toda kmalu se je lahko prepustila uživanju ob njenem šokiranem pogledu. "samantha." je nato zamrmrala in kotičke ustnic ukrivila v rahel nasmeh. ni pokazala da je vsa otrdela, ko jo je zagledala. prikrila je tudi, da bi ji najraje skočila v objem. ampak ne. držati se je morala nove tyre. hladne tyre. ljudje so pošasti. vsi. .
© little odair for atf
Nazaj na vrh Go down
Gost
Anonymous


Gost


Pet Maj 31, 2013 5:08 am


tyra walker
what happend to you,
stopala je po delu plaže, ki ga je obiskala redno, ko je potrebovala nekaj miru od vseh ljudi, ki so se ji pletli po življenju. lasje so ji poplesavali v vetriču, med tem ko je svoje roke tiščala v žepe kratkih hlač. njen nasmešek je izginil takoj, ko se ji je zazdelo, da pred njo stoji nekdo poznan. kdo, ni vedela, vendar je bil nekdo. neka oseba, ki jo je poznala. šokiran ogled ji je ušel od glave do pet po rjavolasem dekletu. ''tyra,'' preprosto ni našla besed za osebo, ki ji je bila nekoč kot sestra, a jo je na koncu pustila na cedilu. brez sporočila, samo odšla je. obraz je bil izrazito presenečen, njena čustva pa neopisljiva. ''in kaj te je prineslo nazaj? spet iščeš ljudi, da bi našla pravo družbo?'' zlobno jo je pogledala in privzdignila obrvi. ''ali iščeš nove izzive preko posiljskih poti?'' je še dodala izzivalno in se zlobno nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Anonymous


Gost


Pet Maj 31, 2013 5:48 am
And everytime I try to be myself,

/// words ₪ / ₪ samantha ₪ / ₪ hope it's okay.
it comes out wrong like a cry
kljub temu, da se je več časa pripravljala na ta trenutekm je znotraj spet začutila znano sesuvanje, ki so ga sprožile njene ostre besede. pa bi ji njen odziv sploh lahko zamerila? kako pa bi s eodzvala ona sama, če bi bilo obratno? verjetno ne preveč drugače. samanthine besede so bile kot strup, ki jo je počasi razjedal. sicer stare zareze na rokah so jo zaskelele in dlani je stisnila v pesti. toda tega notranjega viharja ni pokazala. samo mirno je stala naprej in ji ponudila sarkastičen smehljaj. "pravzaprav nisi dosti zgrešila. ja smao čakam, da se kdo prikaže in me spet posili. ali pa da se bom kje lahko zadela. se mi boš pridružila? neznansko zabavno je." besede začinjene s sarkazmom so kar privrele iz nje. toliko o močni tyri. samantha jo je popolnoma sezula, .
© little odair for atf
Nazaj na vrh Go down
Gost
Anonymous


Gost


Pet Maj 31, 2013 5:56 am


tyra walker
what happend to you,
lahko je opazila stiskanje pesti, vendar je to le spregledala, saj je bil le še najmanjši problem. zanjo. ''kako rada bi se ti pridružila, ko pa tvojega sarkazma, ki je neznansko izazit sploh ne prenesem, ljubica.'' za korak se ji je približala in stisnila zobe. ''nisi za igralko. prej bi bila za delavko v sirotišnici, kjer bi pomilovala samo sebe.'' roke je prekrižala na prsih. pomignila ji je z obrvmi. ''no rjavolaska, kaj nimaš besed?''
Nazaj na vrh Go downSponsored contentNazaj na vrh Go down

razgledna točka

Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: sea side,-