welcome to hawaii paradise
a place for girls


 
KazaloPortalPomoč pogostih vprašanjSeznam članovRegistriraj sePrijava

luksuzna plaža
adminka
adminka
madeleine


madeleine

× število prispevkov : 2306
× piškotki : 890916
× tukaj se že od : 28/06/2011
× rojstni dan : 17/09/1999
× starost : 19
× pravo ime : urška
× razred/letnik : 1. letnik
Female

Pon Mar 25, 2013 1:33 am


.........................................

Here's what we do, all of us
We come and we go
And the time in between is precious
Nazaj na vrh Go down
http://hawaiiparadise.slovenianforum.com
Gost
Anonymous


Gost


Pet Maj 31, 2013 1:41 am


samantha evans

lahki koraki so iz daljave odmevali zaradi svetlikajočih se petk, ki jih je ta dan nosila jonesova najmlajša deklina. ''samantha, kje za vraga si?!'' je kričala v telefon svoji boljši polovici in gledala naokoli, proti plaži, , ki se ji je risala v bližini. ''da, sem že tukaj. tebe pa še ni,'' močno je pritiskala svoj telefon in začela stopati po pesku, kjer si je čevlje hitro zamenjala s prijetnimi japonkami. ''prav, se vidiva.'' prekinila je klic in se odpravila k plaži, ki ji je bila najbližje - tista, za plačati. pobrskala je po torbi, vrgla nekemu delavcu šop drobiža, ter nadaljevala svojo pot k eni izmed postelj, ki so bile prenočišča za mnoge mlade pare, ki so uživali v romantičnem sončnem zahodu. kako neumno. čakala je ob eni izmed tistih postelj ter pogledovala naokoli, če bo sam že enkrat prišla. ni bila preveč strpna, kar je bil še eden izmed razlogov, da sta si bili z deklino kot dan in noč, vendar sta se čudežno ujeli.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Anonymous


Gost


Pet Maj 31, 2013 2:32 am


nina jones
let's make this friendship the best,
ravno si je nadela eno izmed svojih modrih, bombažnih srajic, ko je lahko zaslišala zvonjenje svojega telefona. kaj že spet?! v spodnjih hlačah se je odpravila k nočni omarici in dvignila svojo napravo. ''nina? hej, malce pozneje sem prišla iz tečaja - saj veš, za slikanje.'' popraskala se je po lasišču in se zastrmela v tla, ob tem pa korakala po sobi. po končanem pogovoru je hitro prekinila klic, si nadela oprijete, črne kavbojke, pograbila torbo in se pognala proti avtomobilu. ko je prispela na plažo, je le še stekla k tistemu luksuznemu delu, vrgla v košarico nekaj drobiža, kasneje pa iskala nino. to je končno našla ob velikem boru in se ji nasmehnila. ''hej. žal mi je, da sem tako pozna.'' odvrgla je torbo in resno pogledala k prijateljici. ''si prinesla denar?''
Nazaj na vrh Go down
Gost
Anonymous


Gost


Pet Maj 31, 2013 5:28 am


samantha evans

''kot ponavadi zamujaš, samantha. daj no, potrudi se vendar, kaj ne moreš biti točna niti enkrat?'' je dejala s strogim glasom, kasneje pa se je vse skupaj spremenilo v očarljiv nasmešek. ''oh, saj res - izvoli.'' v roke ji je pomolila več tisoč eurov, da si jih je ta spravila. ''več nisem dobila.'' popraskala se je po lasišču in pobrskala po svoji torbi. ''in zdaj, dragica, mi daj prstan.'' pomolila je roko in čakala na drag diamanten prstan, ki ga naj bi samantha pred nedavnim našla. menda naj bi ga odnesla k zlatarju, da je ta ocenil vrednost, ki pa je bila za ninine pojme zelo visoka.
Nazaj na vrh Go downSponsored contentNazaj na vrh Go down

luksuzna plaža

Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: sea side,-